Skotersafari för ökat välmående

Det är otroligt viktigt att vara utomhus och se till att röra på sig för att man ska må bra. Det krävs ofta inte så värst mycket utan många gånger kan det faktiskt räcka med lite enklare turer utomhus. Ibland vill man dock ha något lite mer omfattande, genom exempelvis en tur på skotersafari.

En dag då man är på skotersafari och åker omkring i naturen i snön och bara njuter. Det är det man behöver för sitt välmående och man mår inte bara bra där och då när man är där ute utan man mår bra i lång tid efteråt också.

Motor & Vildmarkcenter håller i turer i skotersafari i Sveg och jag har faktiskt själv fått tips från min livscoach om att jag ska åka med på det. För att det är något som man kan dra väldigt stor nytta av. Jag tycker att det är väldigt kul med safarin och att vara ute i naturen men så har det inte blivit av så mycket det senaste och så har jag känt mig lite nedstämd och deppig. Och min livscoach sa att det nog berodde på att jag varit inne för mycket och inte rört på mig tillräckligt. Jag som är van vid att vara ute i naturen mest hela dagarna och att röra på mig och så var de det som saknades. Så att nu när jag tog tag i det här med att bokat tid för skotersafari via Motor & Vildmarkcenter i Sveg så kommer jag förhoppningsvis att må så mycket bättre efteråt.