20130416

 

Hur säger man farväl, det känns så definitivt. Det känns så mycket bättre att säga på återseende.

 

Du som läser denna sida ibland, har säkert förstått att något har hänt i mitt liv som gör att jag inte längre skriver här. För min del handlar det enbart om prioriteringar, och de senaste två åren har varit fyllda av mycket praktiskt, fysiskt arbete samt allt möjligt som bara har hänt i mitt liv.

 

Jag tror inte på att enbart finnas i den andliga världen, jag behöver ha en mix. Dock har mixen blivit något snedfördelad, så andligheten har jag medvetet lagt åt sidan. Mycket på grund av att jag har för lite energi för att engagera mig i något som jag inte kan komma ur.

 

Jag är lyckligt och tacksamt medveten om att jag bor nära naturen som hjälper mig att få tillbaka energin ganska snabbt, men ibland får jag "överdoser" av energi och mår inte så bra av detta. Jag har ju alltid sagt att man får bara vad man klarar av att hantera, så jag hanterar detta genom att ta det mycket lugnt på den andliga sidan. Ibland känns det som om jag vill "gömma mig". För jag orkar inte lyssna längre. Det tar för mycket av min energi och av min fysiska tid, trots att tiden i den andliga världen inte existerar på samma sätt som den gör "här".

 

Det finns så mycket underbart och fantastiskt i mitt praktiska "verkliga" liv som jag helt enkelt inte vill vara utan. Även anhöriga som behöver mig mer nu. Därför har jag ganska länge funderat på att släppa taget helt och hållet om denna sida och bara låta hemsidan finnas kvar till den dag som jag känner att jag har något att dela med mig av.

 

Mina dagar kommer att vara fyllda av ren kärlek till familj, vänner, djur, hem, trädgård och naturen. Jag kommer att spendera så mycket tid jag kan med kameran ute i naturen. Jag kommer att rida så mycket jag kan på mina två underbara hästar. Gå långa promenader och träna med min fina goa unghund. Jag ska försöka resa ut i världen lite mera. Däremellan finns det mängder av arbete som skall göras. Hinner jag börja skriva på en bok, så är jag enbart lycklig.

 

Jag önskar innerligt att Du också har ett liv som är fyllt av allt som Du älskar att spendera Din tid med.

 

Tills vi ses igen kommer jag att läsa budskapen och texterna från tidigare år. De känns som de fortfarande är nya för mig varje gång jag läser dem. Kan inte riktigt förstå att jag har varit en kanal för dessa ibland makalösa texter och själsresor...rena äventyr i andra dimensioner. Mer än 100 sidor finns på denna hemsida. Jag inser att tiden och vi håller på att förändra oss. Vi har redan fått ett mycket högre medvetande, och är mycket mera medvetna än tidigare. Vi ställer mera krav på världen omkring oss, allt går mycket snabbare.

 

Det känns som om jag har gjort min lilla del i detta arbete att höja medvetandegraden in i en ny tid, och försökt att göra det så gott jag kan. Nu är det dags för en liten paus.

 

Så jag säger inte farväl, utan au revoir - på återseende.

 

Det går fortfarande att kontakta mig via kontaktsidan ifall Du vill. Jag försöker svara så fort jag hinner.

 

Namasté

Berit

 

PS. Har Du läst sidan 116?

 

Budskap om kärlekens väg

Klicka på rosen, så kommer Du till en sida

som betyder mycket för mig.

 

2012 07 19