Massage som lindrar smärta

Man mår verkligen bra av massage. Det är konstigt hur stor påverkan det kan ha med en enkel massagebehandling egentligen. Att det får spänningarna i kroppen att släppa och att det påverkar en betydligt mer än vad man tror och tänker att det ska göra.

Jag har väldigt lätt för att spänna mig, tror att det är för att jag brukar vara lite för stressad och att jag då skjuter upp och spänner axlarna vilket gör att det slutar med att jag får ont. Sen kan det dock räcka med lite massage från en duktig massör här i Mölnlycke och oftast så brukar det bli på Athletic Care Massageterapeut.

Jag upptäckte mottagningen först en dag när jag hade helt sjukt ont i kroppen och bara råkade gå förbi dem och kände att jag var tvungen att gå in. Så då gjorde jag helt enkelt det, bara gick in där. Måste säga att jag är väldigt nöjd med massagen jag fick och även om jag dagen efter först hade ännu mer ont så gjorde det dock att musklerna var avslappnande. Så att man sen kände att man faktiskt mådde betydligt bättre och att man inte riktigt visste hur man vill ha det.

Vet att Athletic Care Massageterapeut är en väldigt bra mottagning och jag tycker verkligen att de är bland de bästa. Sen kanske jag inte bara kan få resultat av att gå till dem utan att det faktiskt kan krävas lite mer än det också.

Bor du också i Mölnlycke eller någonstans där omkring så kan det vara ett bra alternativ för dig att se till att gå och ut och få ditt festande.