Behandla ångest genom samtal hos en psykoterapeut

Ibland kan man få lite ångest över livet. För att ingenting verkar gå så som man vill att det ska gå och så känns det bara väldigt jobbigt. En bra lösning på det kan vara att gå och tala med en psykoterapeut för att få viss klarhet i sitt sinne. För att få lite livscoachning, eller vad som känns som coachning när det egentligen bara är ett klargörande av dina egna tankar, mål och drömmar.

Jag har själv gått hos en psykoterapeut och då har det blivit hos Mälardalens Psykiatri och Terapi och jag är mer än nöjd med den hjälp jag fick där. De sa inte så mycket vad jag skulle göra utan det var mer att de fick mig att tänka efter lite mer själv.

Tycker att alla som känner att de har problem med ångest och negativa tankar och känslor ska gå och prata med en psykoterapeut istället för att fortsätta gå runt och må dåligt. Man måste inte gå till just Mälardalens Psykiatri och Terapi utan man kan likaväl gå till någon annan mottagning. Huvudsaken är att man går och får hjälp innan man mår alldeles för dåligt, för ofta är det svårt att behandla ångesten själv och den blir ofta snarare bara värre och värre istället.

Men genom att gå och prata med en psykoterapeut, antingen bara några få samtal eller att gå på regelbundna samtal och behandlingar verkar verkligen på djupet och gör otroliga saker för en psykiska hälsa och välmående. Ta steget mot ett bättre liv redan idag!

Du gillar kanske också...